Kiitos sille, jolle kunnia kuuluu.

Päivitetty 12.8.2008

Kiitokset

Avainsanat:

DigiFAQ

Ylläpito:

Sivuston ensimmäisen version kysymys- ja vastauslähteinä tähän dokumenttiin ovat toimineet mm. rec.photo.digital FAQ, sfnet.harrastus.valokuvaus FAQ, erilaiset verkkofoorumit ja web-sivustot. Sittemmin kysymyksiä ja vastauksiakin olen kerännyt sfnet.harrastus.valokuvaus.digi -ryhmästä, Digicamera.net:stä ja Valokuva.net:stä. Vastauksien kirjoittamisessa olen kerännyt tietoa netistä, kokeillut itse ja kysellyt muilta. Google on nykyään ehdottomasti paras tiedonlähde, kun vain jaksaa selata erilaisia sivustoja ja verrata kriittisesti niissä annettua tietoa.

Digicamera.net:n Matti Harju ja sfnet.harrastus.valokuvaus FAQ:n silloinen moderaattori Lars Wirzenius lukivat ensimmäisen version ja antoivat palautetta. Lisäksi palautetta ja korjauksia ovat toimittaneet tähän mennessä ainakin seuraavat henkilöt:

Pekka Reittilä
Marko Björkroth
Jukka Tuomela
Henrik Ahlgren
Harri Ahola
Arhi Kuittinen
Jouni Vierumäki
Tuomas Vitikainen
Tapio Leino
Jarmo Ryynänen

Tämän sivuston kautta pääsin myös ammatikseni kirjoittamaan kuvaamisesta sekä kameroista. Tällöin olen saanut paljon mahdollisuuksia ja tietoa, joita olen koettanut näille sivuille laittaa. Kiitoksia ainakin näille ihmisille, ja kaikille muille joiden kanssa olen asioista keskustellut:
Heikki Valtavaara
Petteri Paananen
Jussi Aalto
Pekka Potka
Karoliina Paavilainen
Mikko Säteri
Mikko Raatikainen
Jukka Kolari
Kai Taipale

Kiitokset myös niille, jotka ovat lähettäneet kysymyksiään maililla suoraan minulle. Usein hyvä kysymys antaa enemmän kuin valmis vastaus. Jos jostain yleisestä digivalokuvausasiasta et todellakaan löydä tietoa tästä sivustosta tai muualta verkosta, niin pistä mailia; yritetään etsiä yhdessä. Älä kuitenkaan kysy, mikä kamera sinun pitäisi ostaa, siihen en todellakaan osaa vastata.