Mitä tässä sivustossa ei ole?

Päivitetty 30.9.2005

Mitä DigiFAQ ei ole

Avainsanat:

DigiFAQ
digijärjestelmäkamera (DSLR)
kameravertailut
skanneri (scanner)
SLR
tulostin

Muita kysymyksiä:

Mitä DigiFAQ on
Linkkiluettelo

Ylläpito:

Tämä sivusto kehittyy jatkuvasti. Koko homma alkoi ihan ajantappona jouluna 2001. Sivusto on kokenut muutaman suuren uudistuksen. Rakennetta ja sisältöä päivitetään aina kun ehditään ja lisää tietoa saadaan.

Olen ohittanut skannerit ja printterit aika vähällä. En tiedä niistä juuri mitään ja muualta löytyy niistä tietoa. Digijärjestelmäkameroiden (DSLR) erikoiskysymyksiä olen alkanut lisätä tälle sivustolle.

Olen myös pyrkinyt välttämään kameramerkkikohtaisten tietojen keruuta. Digikamerat kehittyvät edelleen huomattavan nopeasti. Kameroiden ominaisuudet, markkinatilanteet, hinnat, takuuehdot yms. muuttuvat niin paljon, että niiden seuraamiseen pitäisi keskittyä täysipäiväisesti. Sitä tekevät jo monet kamerasivustot. Niille löytyy näiltäkin sivuilta linkkejä.

Pääsääntöisesti varsinaisessa kuvaamisessa pätevät samat säännöt sekä filmikameroissa että digitaalikameroissa. Olen joitakin kuvausasioitakin näille sivuille kerännyt, mutta parempia ohjeita löytää kirjallisuudesta ja joistakin verkkosivuistoista, joihin olenkin linkeissäni viitannut.